gyáli Rafael klán

2018. május 26-án a Gyáliak nem várt ajándékot kaptak. A Vecsési úton, fényes nappal, gengszterfilmbe illő autós üldözés és leszámolás történt (baseball ütőkkel, fegyverekkel). A balhét a Rafael família tagjai követtek el.

A bűnügy gyanúsítottjainak családja és a sértett között korábban vita támadt. A sértett férfi 2018. május 26-án délután Gyálon autózott. Nyolc gyanúsított, nyolc férfi három személygépkocsival a nyomába eredt. A gyanúsítottak egyik autója megpróbálta leszorítani a sértettet az útról. Az üldözött férfi azért, hogy az ütközést elkerülje, az útszéli árokba hajtott. A gyanúsítottak egy másik gépkocsival úgy hajtottak az árokba zuhant autónak, hogy a jármű vezető oldali ajtaját teljesen elzárták. A gyanúsítottak kiszálltak a gépkocsikból, és az autójában ülő sértettre támadtak. Egyikük egy karddal a sértett felé szúrt, másikuk egy gumilövedékes fegyverrel rálőtt. Társaik különböző szúró- és vágóeszközökkel támadták a férfit, majd elhajtottak. Három, aljas indokból elkövetett emberölés bűntettének kísérletével gyanúsított férfi esetében okkal lehet tartani attól, hogy szabadon hagyva összebeszéléssel, tanúk befolyásolásával veszélyeztetnék a nyomozás sikerét, és annak a veszélye is fennáll, hogy újabb bűncselekményt követnének el. A Pest Megyei Főügyészség ezért indítványt tett a három gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére.

 

Az ajándékot illik viszonozni. Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy "népszerűsítsük" őket. Azt gondoljuk, hogy nem lesz ez ellen kifogásuk mert ők is büszkék az elkövetett törvénytelenségekre a facebook posztolgatások szerint.  

Sok-sok éve (talán 2012-ben) is már meg volt a véleményünk, amikor  hallottuk, hogy a  FEGY-eseknek (helyi polgárőrség) az orvosi ügyeletet kellett kisegíteniük, mert az idősebb "R. G." kicsit sokat ivott és egy vita hevében késsel a SAJÁT FIÁT is megszúrta.   

Azóta már szintet ugrottak Gyálon az  elkövetők.  Ez már nem családon belüli erőszak, hanem  utcai leszámolás.  

 

 

 

 

 

 

A Vecsési úti leszámolás kapcsán felszínre került sok más aljasság is. És az is világossá vált, hogy Gyáli közbiztonság javításával foglalkozni kell!!! 

Az oldallal azt szeretnénk elérni, hogy minél kevesebb embert verhessenek át vagy semmizhessenek ki vagyonukból ezek a bűnözök.  

Elegünk van az életünket, nyugalmunkat ellehetetlenítő bűnözőkből!!! 

Elegünk van abból, hogy ezek a bűnözők ezt a példát adják tovább a közösségi oldalakon a fiatalabb generációknak, kiposztolva az aljasságaikat  és fertőzik meg az újabb generációkat a bűnözésre való hajlammal!

Elegünk van abból, hogy a gyermekeink, szeretteink ilyen gengszter leszámolások szemtanúi, napi szintű közúti veszélyeztetések vétlen áldozatai legyenek a gyáli utcákon!

Eddig tűrtünk, most már ELÉG!

Néhány cikk, amely a gyáli Rafael klánnal foglalkozik

A fenti ügyek elkövetői mindent megtesznek azért, hogy úgy tűnjön, a bűnesetek meg sem történtek. Sőt magukat próbálják beállítani áldozatként. Azt gondolják, hogy akik támadják őket, azok kizárólag a származásuk miatt teszik. Az igazság viszont az, hogy azért, mert bűnöző életmódot folytatnak, és állandóan hergelik a lakosságot az életmódjukkal.

Ha 2018. májusában nem teszik meg fényes nappal, közterületen azt a gátlástalanságot, amelyről minden újság és híradó beszámolt a szalagcímeken, kevés ember tudná, hogy egyáltalán a világon vannak.

 

Vagyis innen is üzenjük nektek, hogy elsősorban magatokat hibáztassátok! A körülményeket ti alakítottátok így! Nem más!!! Teszünk róla, hogy ne legyen elfelejtve az ügy!!! 

A nyilvánosság erejével emlékeztetni fogunk mindenkit arra, hogy ezekkel az emberekkel (üzleti vagy személyes) kapcsolatba kerülni veszélyes. Mi ezt az utat választottuk a baseball ütők és a fegyverek helyett.

Gyálon az itt nevesített bűnözőkön kívül több más ember is él Rafael névvel, akiknek semmi közük ezekhez a balhékhoz. Sajnáljuk hogy a névazonosság, vagy származási okok miatt nekik is szégyenkezniük kell mások bűnei miatt. (Már ha ezt teszik...)  

Viszont nem hagyhatjuk szó nélkül, amikor  teljesen hülyének nézik az embereket ezek a senkiháziak!!! Vérlázító amikor azok, akiket "aljas indokból vagy célból elkövetett emberölés kísérletével" gyanúsítanak, ki mernek rakni olyan videót az facebookra (https://www.facebook.com/parnograszt/videos/534315397077026/), amely pont arról szól, hogy a cigány embereket az előítéletek és nem a tetteik miatt érik hátrányok. 

Van egy rossz hírünk mindenkinek, aki részt vett ezekben az aljasságokban! A tetteitek miatt ítélkeznek rajtatok az emberek!

 

Inkább osszátok meg azokat a videókat, amelyen vezetőszáron rángatnak benneteket a rendőrök, és írjátok alá, hogy "Bocsánatot kérünk! Többet nem fordul elő! Tanultunk belőle!"

Segítünk, ez az a videó: https://youtu.be/mjjFKzXuo00

 

A részvétet keltő videó megosztásokat meg hagyjátok meg azon roma embereknek, akik a hozzátok hasonló bűnözők miatt szenvednek a mindennapjaikban. Biztos sokan vannak ilyen emberek, ami nagyon sajnálatos! És erről ti is tehettek! Ez a ti bűnötök is!

Úgy tűnik Gyálra sok év alatt sem sikerült beilleszkednetek és a törvényes utat járnotok. El lehet innen menni! Nem fogtok hiányozni. Akkor majd talán ezt az oldal is töröljük. Addig viszont reklámozzuk pár helyen és rajtatok tartjuk a szemünket. 

 

Az oldalon szereplő információk a rendőrségi hírekből, a sajtóban megjelent hírekből és az elkövetők által nyilvánosan megosztott oldalakról származnak. 

Az oldalt egy gyáli baráti kör tagjai készítik. Azért mert elegünk lett abból, hogy városunk, ahol már több generáció óta élünk, néhány a törvényt betartani képtelen senkiházi miatt kerül állandóan rossz fénybe a médiában. Mi itt nőttünk fel és a gyerekeink is itt neveltük! Szeretjük a városunkat és meg is fogjuk védeni! 

 

Az oldalt valamikor 2019 elején kezdtük el írogatni. Amikor azok akik a kényelmes háziörizetben ültek, ezerrel  posztolgattak a facebookon mindenféle hülyeséget.  Ekkor telt be nálunk a pohár.

Lassan állt össze a dolog. Sok technikai problémánk volt, nem értünk ehhez. Nem tökéletes, vannak hibák, amiket nem tudunk hogyan kéne javítani. De arra jó, hogy elindítsunk egy közös gondolkodást! 

Mi egy békés, csendes, kertvárosban szeretnénk élni a családjainkkal. 

 

Tudjuk hogy más gyáli lakosok más problémákat tartanak fontosabbnak. Ezt mi tiszteletben tartjuk!!!   

Minket viszont a közbiztonság foglalkoztat kiemelten. Ezt meg tartsák mások tiszteletben! Köszönjük!

Most jött: egy gyáli lakos is megfertőződött a koronavírussal

Lakásmaffia | használtautó | LION használtautó

© Rafaelklán

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now